Firmy - 30. 6. 2024

Pořizujeme auto na splátky pro podnikatelskou činnost


Auta na splátky si lidé pořizují z různých důvodů, někomu jde o prestiž, někdo se chce vytáhnout před sousedy či kamarády, ovšem někdo je velmi prozíravý a nežli na vzhled a první dojem dá raději na funkčnost a praktičnost a nakupuje vozidla pro obživu. Třeba takoví majitelé vodáckých půjčoven nebo provozovatelé autodopravy či služeb, které souvisí s provozováním hvězdicových zájezdů. Máme na mysli například mikrobus pro devět osob včetně řidiče, s nímž lze nabízet zájezdy vysloveně na míru. Představte si například situaci, že si vás pronajme skupinka Švýcarů, kteří nikdy v České republice nebyli, a rádi by navštívili některé málo známé české památky. Jízda s mikrobusem s průvodcem jim může přinést krásné zážitky, s jakými se ve Švýcarsku rozhodně nesetkají.

provozování autodopravy

Jak to bude s financováním vozu

Pořídit mikrobus a prohánět se s ním po silnicích první a druhé třídy, objevovat krásnou přírodu a zajímavé památky je jedna strana mince – ta příjemnější, ovšem kdo bude vozidlo financovat? Z čeho jej pořídíte? Máte dostatek finančních prostředků? Většina obyčejných smrtelníků si takové vozidlo nemůže dovolit pořídit naráz v hotovosti, musí jít cestou online auta na splátky. Vozidlo na leasing je pak jediná možná cesta, jak zafinancovat koupi vozidla pro podnikatelské účely.

auto na splátky

Na co však nikdo z podnikatelů nesmí zapomenout, jsou zadní vrátka. Chcete-li provozovat autodopravu, mít jasný plán své vize, musíte důkladně promyslet, z jakých zdrojů budete leasing splácet po celou dobu jeho trvání. Vyplatí se v tomto směru být prozíraví a myslet dopředu, protože každý podnikatelský záměr musí být postavený na reálném základu a vrhat se bezhlavě do projektu, který nezvládnete splnit – to pak nevěstí nic dobrého. Takže si ještě jednou projděte váš plán, a zvažte všechna pro a proti, abyste měli jasno v tom, do jaké míry vás bude autodoprava nebo provozování cestovní kanceláře s hvězdicovými zájezdy živit.

Copyright 2024 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress